Velkommen til kattungesiden

Her  legger jeg ut informasjon om hvilke kattunger jeg har som er ledige og som søker nye hjem. De som er ledige kan reserveres frem til de er over 3 mnd gamle og kan flytte. Dette betyr at jeg holder av kattungen du ønsker deg.

Det finnes mer informasjon om hvilke rutiner jeg har for det, lengre ned på siden.

 

 

"Art" som kattunge. USA import
 • DSC_0168.JPG
 • DSC_0149 (2).JPG
 • DSC_0153 (2).JPG
 • DSC_0100.JPG
 • DSC_0173.JPG
 • DSC_0116.JPG
 • DSC_0025.JPG
 • DSC_0021.JPG
 • DSC_0022.JPG
 • DSC_0003.JPG
 • DSC_0001.JPG
 • DSC_0004.JPG

  Spartacus Simba født 25.06.2021 *RESERVERT

  Denne gutten er klar for et nytt hjem etter den 25.09.2021

  Far; Spartacus Freke
  Mor; Spartacus Pirilpita

  Han er ledig, ta kontakt for informasjon og ønske om å reservere ham.

  Dette er en av de største kattungene jeg har hatt, så langt. Han var alene i melkebaren og det vises. Dette er en veldig aktiv gutt, som behøver at noe skjer hele tiden. Han er veldig uredd og vil helst leke hele døgnet. Mye energi! Kos vil han ha, men da må han ha fått lekt nok først :) Svært lærevillig dersom du lokker med mat.

  Han snakker mye, er renslig og veldig sosial.

   

  Andre kattunger

  Spartacus Diablita fikk 3 fine kattunger 03.09.2021
  Informasjon og bilder av de, kommer etterhvert når de er noe større

  Se også planer 

  Kjøpe katt eller kattunge herfra

  Først ønsker jeg å vite litt generelt om de eller den som ønsker å kjøpe katt herfra. Hvem de er og om de feks har erfaring med katt eller bengalkatt fra før. Derfor er det kjekt med en liten presentasjon når du tar kontakt. Jeg vurderer alle som ønsker å kjøpe katter fra meg, hvor godt egnet jeg opplever at de er før et kjøp. For å sikre at katter herfra kommer til hjem hvor de vil bli godt ivaretatt hele livet. Og hvor mye jeg har tillit til at kjøper oppfyller betingelsene som vi har blitt enige om i kontrakten.

  Ved reservering av en kattunge eller katt

  Å reservere en katt eller kattunge, betyr at jeg ikke tilbyr noen andre å få kjøpe eller reservere den. Den er altså tatt av markedet. Det er vanlig å reservere en kattunge, inntil den feks er leveringsklar. Jeg følger TICAs lovverk (og mattilsynets anbefalninger) om at ingen kattunger skal reise fra sin mor, før de minst er 12 uker gamle. En kattunge herfra kan reserveres fra den er 1 mnd gammel. Årsaken til at jeg ikke lar noen reservere kattunger tidligere enn det, er fordi jeg evaluerer de i forhold til helse, rasestandard og temperament i den tiden. For å sikre kjøper om at hver kattunge er frisk og et fint familietilskudd. Mens de er små, kan uforutsette ting dukke opp, og da er det bare trist for noen som kanskje har gledet seg veldig til å få sitt spesielle "nøste", plutselig ikke kan få akkurat den de så seg ut.  Jeg tar derfor ingen reservasjoner på fremtidige/ufødte kattunger eller har ventelister.

  Når det er bestemt at man skal reservere kattungen, bruker jeg å be om at deler av kjøpesummen betales inn, for å ta kattungen av markedet. Som regel er reservasjonen halvparten av kjøpesummen. Resten av summen avtales å betales senere, som regel på tidspunktet katten skal hentes, og kontrakten skrives. Dersom en kjøper ombestemmer seg i tiden katten er reservert, vil ikke delbetalingen refunderes. Å ta katten av markedet og å betale inn reservasjonsbeløp, er en bindende tillitskontrakt, som sikrer både kjøper at ingen andre får katten de ønsker og kjøpers seriøsistet mtp at de skal ha katten.

  Hva følger med et kattungekjøp

  Foruten en unik og vakker kattunge , familiemedlem i mange år som vil tilby mange gleder, følger det med:

  • Alle katter og kattunger selges med kjøpskontrakt
  • Alle kattunger er vaksinerte
  • Alle kattunger er ormekuret ved behov
  • Alle kattunger er godt undersøkt av veterinær, slik at de får med vanlig helseattest, men også en utvidet helseattest med særlige undersøkelser, denne er av ny dato når kattungen hentes. Mange forsikringsselskap krever dette, dersom du skal forsikre katten du kjøper.
   Noe som er anbefalt.
  • Kattungen er chippet ferdig. I utgangspunktet vil jeg som oppdretter automatisk stå som eier av katten i chippen. Dette endres når katten er fullbetalt. Har du fullbetalt katten før den får satt i chip, så settes ditt navn direkte i chippen dens.
  • Dersom den ikke er satt i ditt navn i chippen på overtakelsesdagen, får du også med deg eierskiftepapir, hvor du selv kan sende inn omregistrering på katten.
  • Kattungepakke fra Royal Canin. Pakken inneholder litt av det foret den er vokst opp på og bør fortsette med i nytt hjem. Det er også med et pledd som jeg gjerne har tatt ut og latt kattunge, mor og evt søsken bruke noen dager i forkant, for at kattungen skal ha med seg noe som er kjent og har en tryggende lukt. Det følger også med et rabattkort på RC foret.