Kurs

Det er mange som kontakter meg fordi de har et ønske om å tilegne seg mest mulig informasjon om rasen, katter generelt, farger, mønstre, helse, genetikk og ikke minst avl av rasekatter.
Jeg har desverre ikke alltid tid til å svare på absolutt alle henvendelser, selv om jeg skulle ønske å skrive alle dager om det jeg virkelig brenner for og ønsker å dele informasjon om. 
Mange kontakter meg mens de kikker etter en kattunge eller kanskje voksen katt , enkelte vurderer også å starte sitt eget oppdrett av rasen og ønsker selvfølgelig å vite mest mulig om alt de bør og må vite, få tips og gjøre sine vurderinger.

Etter 13 år som oppdretter (og tenker å fortsette med det i fremtiden) så har jeg tilegnet meg mye informasjon om rasen, katter generelt og ikke minst oppdrett og avl av rasen. Det har vært både store gleder, men også tunge stunder, hvor jeg skulle ønske at jeg hadde visst akkurat det jeg nå ønsker å dele videre.
Jeg lanserer derfor  ulike typer kurs som vil være tilgjengelig gjennom denne siden. Forøvrig vil jeg selvfølgelig svare mine kunder som vanlig på alle deres spørsmål i fremtiden.
Mine kattungekjøpere (og de som kjøper voksne katter av meg) vil få fri tilgang til deler av kurset i tillegg.

Se også mine gratis kurs i blogg eller på YT

Følgende kurs vil snart være tilgjengelig for deg

Kitten

Førstegangskjøper

Førstegangskjøper av kattunge til kos og selskap. Hva må jeg se etter før jeg velger å kjøpe en kattunge ? Hva er riktig å forvente av en seriøs oppdretter ? Hvordan sikrer jeg meg mot å få en syk kattunge ? Hva er riktig pris på en kattunge ? 


Se kurset

Oppdretter 1

Dette er kurset for deg som vurderer å bli oppdretter. Og er ment som veiledning før du kjøper din første katt med avlsrettigheter.  Et kurs som tar for seg de aller viktigste elementer du må huske å undersøke før du investerer så mye penger i noe som blir det fremtidige grunnlaget for ditt oppdrett.

Se kurset

Oppdrett 2

Dette er kurset for deg som har kjøpt inn din første og på vei til å se etter katt nr 2 i oppdrettet. Hvordan finne den beste matchen for å begynne avl ? Hva bør jeg tenke på dersom jeg leier inn en annen hannkatt til avl ? Bør jeg kjøpe min egen avlshann ?  Hva gjør jeg dersom noe går galt under fødsel ? Å finne nye hjem til kattungene, hva er viktig å vite før jeg velger hvem som får kjøpe av meg ?
Om parring, drektighet, fødsler og den første kattungetiden.

Kjøp kurset nå